flirten


<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

De eerste keer


De eerste kus, de eerste aanraaking, de eerste keer; wie herinnert het zich niet? Het was allemaal nieuw en spannend en liet je achter met een euforisch gevoel. Het zijn dingen die iedereen zich altijd zal herinneren en waar ik graag aan terug denk. Ik was 14 toen ik mijn eerste kus kreeg. Het gebeurde op een verjaardagsfeestje. Rond die leeftijd kom je in de puberteit, begint je lichaam te veranderen en ga je allemaal nieuwe dingen over jezelf ontdekken. - 'Waar komen ineens die grote borsten vandaan?' - was een van de vragen die ik mij stelde. Bovendien ontdek je dat het andere geslacht toch wel interessant is, en de uitspraak 'jongens zijn stom,' die je toen je 8 was maakte, niet meer van toepassing is. Daarna begint de onzekerheid. Hoe moet je kussen, zal het niet vies smaken, zal ik uit mijn mond stinken? Wat als ik er niks van kan en hij het niet lekker vindt? Vragen die vaak met vriendinnen besproken werden en waarbij we op een gegeven moment zelfs met onze eigen hand gingen oefenen.

We waren er allemaal benieuwd naar en voor mij was het dan eindelijk zover op de verjaardag van mijn beste vriendin. We waren bijna allemaal singles en ik ontdekte net wat flirten was. Blijkbaar had het wel effect want ik eindigde op de bank naast Rob. Het begon met een normale kus op de mond en langzaam werd de tong erbij betrokken. Het verliep allemaal een beetje onhandig en ging gepaard met neuzen die in de weg stonden en tanden die tegen elkaar botsten. Maar ik was ontgroend en vertelde er de volgende dag heel trots over.
Het was iets om nooit te vergeten.

2 jaar later kreeg ik mijn eerste echte vriend. Ik had hem leren kennen via een dating website en na 4 maanden spraken we een keer af. Het was blind date aangezien we van tevoren geen foto's hadden uitgewisseld. Het was allemaal leuk verlopen en zo kregen we een relatie. Zoals het bij relaties hoort was er genoeg lichamelijk contact. Nou moet ik eerlijk toegeven dat ik redelijk preuts was in die tijd. Woorden zoals 'beffen, neuken of aftrekken' durfde ik niet eens in de mond te nemen. Maar ik was wel nieuwsgierig en bovendien vond ik mijn vriend ontzettend aantrekkelijk. Zo gebeurde het dat we na een half jaar voor de eerste keer echt met elkaar naar bed gingen. Omdat Tom wist hoe belangrijk dit voor mij was had hij een weekendje weg geboekt in een mooi hotel in Brussel. De avond dat het gebeurde had hij kaarsen aangestoken, bloemen gekocht en dronken we champagne in bad. Het was erg ontspannen maar zoals het voor een eerste keer hoort verliep het vrijen zelf erg klunzig. Het was een beetje pijnlijk, maar mijn vriend was heel voorzichtig. In the heat of the moment is het zelfs gebeurd dat ik uit bed gevallen ben. En na 10 minuten was alles weer afgelopen. Zoals ik al zei, erg onhandig allemaal.

Het blijft echter een gebeurtenis die ik me altijd zal herinneren en zal koesteren. Iedereen heeft de onzekerheden van tevoren, achteraf blijken ze echter nergens voor nodig te zijn. Als de persoon om je geeft en jij je op je gemak kan voelen bij hem dan weet je dat het goed zit en dat zelfs amateursex erg fijn kan zijn.

Kijk ook eens op
Fairflirt

De swingende Huisvrouw

Flirtchat

Singles
10 Maart 2010 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60